Petrit Vasili: Kryeministri shkollëpakët uron Gëzuar 5 majin

Pas postimit të Kryeministrit Rama, ku në ditën e përkujtimores për dëshmorët e atdheut, shkruan Gëzuar 5 Majin,ka ardhur dhe reagimi i Kreut të Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili.

“Shpjegojani mor aman me ngadalë e me durim që

5 maji është ditë përkujtimore për të rënët për atdhe,

nuk është as aheng as festë as gallatë siç e di ky shkollëpakti që thotë me gojën plot Gëzuar 5 Majin.”-shkruan Vasili

Më poshtë statusi i plotë:

E kam thënë që është shkollëpakët ky kryeministri.

Po sot iku fare nga mendja uron Gëzuar 5 majin.

Shpjegojani mor aman me ngadale e me durim që

5 maji është dite përkujtimore për të rënët për atdhe,

nuk është as aheng as festë as gallate siç e di ky shkollepakti që thotë me gojën plot Gezuar 5 Majin.

Megjithatë shiheni vetë çfarë uron Adham’Uti.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al