Petrit Vasili: Kryeministri zyrë-punë, kaq di, për të tjerat s’ia thotë…

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një postimi në Facebook duke u shprehur se ndaj Kryeministrit te trafikanteve dhe krimineleve 80% e shqiptareve kane vetem nje detyrim: ta permbysin!

Më poshtë postimi i plotë:

Kryeministri zyrë-punë, kaq di, për të tjerat s’ia thotë…

Kryeministri në jerm. E ktheu në zyrë pune kryeministrinë, i nxjerr vetë njoftimet për punësim.
Thotë ky kryeministri shkollëpak: “Marrëveshje e deputetëve të rilindjes me qeverinë e rilindjes”.
Po për cfarë? Për pazaret e ditës, hiq e vë njerëz nëpër punërat e shtetit.
80% e shqiptarëve nuk ekzistojnë për kryeministrin, ndaj edhe ata nuk kanë më asnjë detyrim që ta njohin, edhe ai nuk ekziston më per ta.
Ndaj Kryeministrit të trafikantëve dhe kriminelëve 80% e shqiptarëve kanë vetëm një detyrim: ta përmbysin!

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al