Petrit Vasili: Ministrja Manastirliu foli. Ngjan në mënyrë të pabesueshme shumë me kryeministrin e vet që kultivon papagallët qeveritarë si kjo

Përplasja mes kreut të Grupit Parlamentar të LSI dhe ministres aktuale të Shëndetësisë vazhdon ende, ndërsa ka qenë Petrit Vasili ai që i ka kthyer përgjigje Ogerta Manastirliut.
Me anë të një postimi, Vasili ka thënë se Manastirliu ngjan shumë me kryeministrin e saj, ndërsa me një shprehje të Oskar Wilde, i është drejtuar duke thënë se ndodnjëherë është më mirë të qëndrosh e qetë dhe të dukesh budallaqe.
POSTIMI I PLOTË:
Ministrja Manastirliu foli. Ngjan në mënyrë të pabesueshme shumë me kryeministrin e vet që kultivon papagallët qeveritarë si kjo
Shumë mirë që foli. Ndaj edhe për këtë si për kryeministrin e saj të shtrenjtë vlen e njëjta përgjigje e Oskar Wilde
“Ndonjëherë është më mirë të qëndrosh e qetë dhe të dukesh budallaqe se të hapeësh gojën dhe të heqeëh çdo dyshim që je e tillë”

Burimi: (intergimi.al/T.I)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al