Petrit Vasili: “Modestia dhe përultësia është dimension i natyrshëm për LSI-në”

16299223_1437857976227456_7444881592355477932_nNënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili, tha në konventën e Lëvizjes Socialiste për Integrim të njësisë 9 në Tiranë, se për këtë forcë politike, interesi qytetar është mbi gjithshka. “Modestia dhe përultësia është dimension i natyrshëm për LSI-në,” theksoi ai, duke vënë në dukje se konventa e njësisë 9 është shembull organizimi dhe rritje të pandalshme.

“Konstruktiviteti të na prijë në politikë dhe në jetën e përditshme, gjithshka për qytetarin e thjeshtë që është themeli i shoqërisë. Arroganca që lodh qytetarin, kurrë nuk ka vend në LSI,” nënvizoi ai.

Zoti Vasili tha gjithashtu se të rinjtë e LRI-së janë dimension madhor i rritjes së LSI-së.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al