Petrit Vasili: “Ne sot kemi vetëm një objektiv politik dhe të patjetërsueshëm, i cili është: LSI forcë e parë në zgjedhjet e 2017”

“Kemi një objektiv politik dhe të patjetërsueshëm, LSI forcë e parë në zgjedhjet e 2017″, kështu e ka nisur statusin e tij në facebook, Petrit Vasili, i cili nënvizoi faktin se objektivi i LSI-së ka qenë dhe vijojë të jetë rinia shqiptare.

“Modeli për realizimin e këtij objektivi është rinia shqiptare, e cila modelin më të mire ka LRI. Bindjen se e ardhmja shqiptare kalon tek të rinjtë e kemi kthyer në imazh tonin dhe veprim politik me listat që tregojnë besimin tone tek LRI. Një Shqipëri me të ardhmen është një Shqipëri me rininë”, shkruan Vasili.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al