Petrit Vasili: Shkollëpaku flet edhe për vaksinat.

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një statusi në Facebook kundër kryeministrit Rama.Vasili shprehet se kryeministri është një shkollëpak që nuk duhet të flas më se po gajas dynjanë dhe po ja nxin faqen Shqipërisë.

Më poshtë postimi i plotë:

Shkollëpaku flet edhe për vaksinat.

Shpjegojani shkollëpakut që Shqipëria ka qenë vend lider për vaksinimin në gjithë Ballkanin,prandaj edhe princesha Matilde sot mbretereshë e Belgjikës erdhi në 2012 për ta promovuar këtë sukses të Shqipërisë dhe për ta bërë shembull për gjithë rajonin,në emër të Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Thuajini të mos flasë më ky kryeministër injorant se po gajas dynjanë por edhe po ja nxin faqen Shqipërisë

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al