Petrit Vasili: “Situata tepër e rëndë, kërkohet zgjidhje urgjente”

15591209_1399081833438404_3659155179729016059_oZëvendëskryetari i LSI-së, z. Petrit Vasili, takohet me grevistët e urisë në njësinë administrative Zharrë të qarkut Fier.

Nënkryetari I LSI-së, zoti Petrit Vasili, theksoi se situata është tepër e rëndë dhe kërkohet zgjidhje sa më urgjente.“Duhet të ngrihet komisioni në nivel ministror dhe të shpallet gjendja e emergjencës”, theksoi ai.

Zoti Vasili theksoi se për situatën e krijuar në njësinë administrative të Zharrë duhet shpallur gjendja e jashtëzakonshme dhe riparimi dhe zhdëmtimi i banesave të dëmtuara duhet bërë sa më parë.“Të shpallet gjendja e emergjencës për situatën e krijuar në Zharrë. Zhdëmtimi dhe riparimi i banesave është diçka emergjente”, theksoi Zëvendëskryetari i LSI-së.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al