Petrit Vasili:Kuvendi i Shqipërisë diskuton për integrimin e Shqipërisë, as kryeministri Rama dhe as ministri i integrimit Bushati nuk janë në Kuvend.

Kreu i Grupit Parlametar të LSI-së, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një postimi në Facebook kundër kryeministrit Rama dhe ministrit Bushati. ” Integrimi për këta është hall ndërsa për shqiptarët aspiratë.”- shkruan Vasili.

Më poshtë postimi i plotë: 

Kuvendi i Shqipërisë diskuton për integrimin e Shqipërisë, as kryeministri Rama dhe as ministri i integrimit Bushati nuk janë në Kuvend.
Erdhi Mogerini nga Brukseli në Tiranë për integrimin europian të Shqipërisë dhe këta hipokritë të mbaruar nuk vijnë nga zyrat e tyre në Kuvendin e Shqipërisë kur debatohet për Rekomandimin pozitiv për hapjen e negociatave.
Integrimi për këta është hall ndërsa për shqiptarët aspiratë.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al