Krzysztof Pi?tek ka ndryshuar numrin e fanellës tek skuadra e Milanit.

Sulmuesi polak sezonin e ri do të veshë fanellën me numrin 9 e cila që pas largimit të Inzaghit ky numër ka qenë i mallkuar për futbollistët që e kanë mbajtur.

Pato, Destro, Matri, Torres, Luis Adriano, Silva dhe Higuain dështuan të tregojnë vetën me numrin 9 në fanellë.

Tashmë është radha e polakut që ndoshta ta thyej këtë mallkim 10-vjeçar.