Anëtari i Kryesisë së LSI-së, Klevi Pojana ka reaguar me anë të një postimi në Facebook ku është shprehur se kauza e opozitës është për një Shqipëri të zhvilluar ku çdo i ri do të ndërtojë të ardhmen dhe çdo fëmijë do të thur ëndrrat.

Postimi i plotë:

Me Anën ❤️

Kauza jonë është për një Shqipëri si gjithë Europa!
Kauza jonë është për një Shqipëri të zhvilluar ku çdo i ri do të ndërtojë të ardhmen dhe çdo fëmijë do të thur ëndrrat!
Kauza jonë është për një Shqipëri pozitive!
🇪🇺🇦🇱