Pojana: Zgjodhëm të festojmë, kërcejmë dhe këndojmë shqip duke përfshirë elemente të folklorit dhe traditës së çdo treve shqiptare

festaaPasioni, vullneti dhe energjia e mbi 2000 të rinjve të Lëvizjes Rinore për Integrim nga e gjithë Shqipëria i dha dje jetë festës më të bukur të fundvitit, #duaSHQIP!

Zgjodhëm të festojmë, kërcejmë dhe këndojmë shqip duke përfshirë elemente të folklorit dhe traditës së çdo treve shqiptare sepse ne, krenohemi me të shkuarën tonë!

Cdo gjë e bërë vetë dhe një organizim 100% rinor i dha të kuptojë çdo të riu në sallë se ky vend meriton vetëm diçka “Të duhet pa asnjë rezervë!”

E ardhmja jonë është Shqipëria, vendi më i bukur në botë, me të rinjt më të jashtëzakonshëm dhe me traditë e kulturë më të lashtë se vetë lashtësia!

Zoti i ruajt shqiptaret dhe Shqipërinë!
Begatia dhe mbarësia përfshiftë çdo shqiptar!
Paqja qoftë me ne!

Klevi Pojana

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al