Policia ka arrestuar një 74 vjecar në Urën Vajgurore.

Shtetasit V.Y i’u gjet armë pa leje të cilën e mbante në banesën e tij.

Po kështu policia e Beratit ka arrestuar edhe një 30 vjeçar për prodhim dhe shitje lëndësh narkotike.