Presidenti i zgjedhur i Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta, merr urimin nga Gianni Pittella dhe Knut Fleckenstein

 

Kryetari i Aleancës Progresiste të Socialistëve dhe Demokratëve në Parlamentin Evropian, z. Gianni Pittella dhe Anëtari i Parlamentit Evropian dhe Reporter për Shqipërinë në PE z. Knut Fleckenstein, i kanë dërguar një mesazh urimi z. Ilir Meta pas zgjedhjes së tij President të Republikës së Shqipërisë.

 

Pittella në mesazhin e tij dha përgëzimet për Presidentin e zgjedhur z. Ilir Meta duke i uruar sukses dhe mbështetje në detyrën e re.

 

 

 

Ndërsa z. Fleckenstein e uroi z. Meta për detyrën e re duke shprehur besimin e tij në rolin e tij si President i Republikës së Shqipërisë.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al