Presidenti i Republikës Ilir Meta, ka shpërndarë ditën e sotme në rrjetin social Facebook një video të realizuar nga video-bloggeri izraelit Nuseir Yassin të cilin e ka falenderuar për promovimin e shkëlqyer të Shqipërisë.

Statusi i plotë:

Falenderoj video-bloggerin izraelit Nuseir Yassin për promovimin e shkëlqyer të Shqipërisë. “Besa” është një nga elementët thelbësore të karakterit dhe shpirtit tonë kombëtar, që i identifikon shqiptarët dhe Shqipërinë si një shembull qëndrese, bashkëjetese dhe harmonie ndërfetare. 🇦🇱

The "B" Word!

In Albania, if you give the "B" word…then you pretty much have to keep your word! So what is the "B" word? Thank you so much to the President of Albania Ilir Meta for participating in this video! Great meeting you! INSTAGRAM: @NasDailyGROUP: Nas Daily Global

Publiée par Nas Daily sur Samedi 20 octobre 2018