Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka marrë pjesë në në inagurimin e projektit të Bashkisë së Tropojës për strehimin e 15 familjeve. Me anë të një postimi në Facebook, Meta shpreh mirënjohjen për kontributin e humanistes Austria, znj.Marianne Graf

Postimi i plotë:

Me kontribut të humanistes së shquar nga Austria, znj.Marianne Graf, u vu në jetë zbatimi i projektit të Bashkisë së Tropojës për strehimin e 15 familjeve të pastreha dhe në kushte shumë të vështira ekonomike, nga të cilat 6 familje nga komuniteti Rom.
Mirënjohje znj.Graf e cila ia kushtuar jetën ndërgjegjësimit të shqiptarëve për ta dashur më shumë Shqipërinë!

 

Fotografia e Ilir Meta

Fotografia e Ilir Meta

Fotografia e Ilir Meta