Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi me anë të një postimi ka dalë në mbështetje të studentëve, të cilët janë ngritur në protestë kundër rritjes së tarifave.

Kryemadhi teksa përgëzon studentët, ka shtuar se ata meritojnë të jetojnë të lumtur në Shqipëri.

POSTIMI:

BRAVO!
Ju meritoni të jetoni të lumtur në Shqipëri. Politika duhet të mësojë prej jush. Respekt dhe mirënjohje!

BRAVO!Ju meritoni të jetoni të lumtur në Shqipëri. Politika duhet të mësojë prej jush. Respekt dhe mirënjohje!

Publiée par Monika Kryemadhi sur Jeudi 6 décembre 2018