Agjencia hapësinore e Indisë (ISRO) ka publikuar imazhet e para të Tokës, të marra nga raketa e saj më e fuqishme ndërsa ngjitet në Hënë.

Raketa me gjatësi 44 metra nuk është planifikuar të zbresë në sipërfaqen hënore deri më 7 shtator. Megjithatë agjencia postoi një seri prej pesë pamjeve mahnitëse të Tokës, të marra nga një distancë prej rreth 5.000 km.

“Imazhet janë të qarta dhe hapësira është krejtësisht normale. Jam jashtëzakonisht i lumtur me misionin e deritanishëm, “tha kryetari i ISRO, K Sivan.