Që prej shekullit të shkuar bota ka ndryshuar mjaft, aq sa qytete që sot janë të mirënjohura mund të mos njihen.

Më poshtë keni një galeri të këtyre qyteteve duke nisur nga Shangai, Buenos Airesi, Moska e Nju Jorku.

Hidhuni një sy dhe shihni sesi ka ndodhur ndryshimi i paimagjinueshëm në disa raste.

DUBAI

BUENOS AIRES

MOSKË

KUALA LUMPUR

STAMBOLL

NJU JORK

SHANGAI