Rama: LSI-ja është dimensioni qytetar i politikës shqiptare

16266152_1436768813003039_4702702589556294085_nNënkryetari i LSI-së, Luan Rama, tha në mbledhjen e strukturave dhe drejtuesve të LSI-së në qarkun e Shkodrës, se Lëvizja Socialiste për Integrim në Shkodër është model qytetarie dhe bashkëpunimi.

“LSI-ja është dimensioni qytetar i politikës shqiptare. LSI-ja i respekton, nuk i prish marrëveshjet. LSI-ja është model i bashkëpunimit dhe konsensusit,” theksoi zoti Rama.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al