Rea Kotani, Nënkryetarja e LRI uron përzemërsisht Presidentin e ri Z.Ilir Meta

Në një komunikim zyrtar në faqen e saj zyrtare në rrjetin social Facebook, Nënkryetarja e Lëvizjes Rinore për Integrim Rea Kotani, ka uruar Presidentin e sapozgjedhur nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë Z.Ilir Meta.

Mëposhtë gjendet e statusi i saj origjinal marrë nga faqja zyrtare në rrjetin social Facebook:

“Urime President! Na keni mesuar se nje politikan i vertete udhehiqet gjithmone nga interesat e VENDIT dhe jo ato partiake. Na keni dhene ne te rinjve vemendjen e duhur, duke treguar sesa me paqesore dhe pozitive mund te behet politika shqiptare, kur vendi perfaqesohet nga te rinjte. Jeni frymezim per ne! Faleminderit per mbeshtetjen e pakushtezuar! Suksese Lider!”

Burimi: (integrimi.al/G.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al