Rexhina Limja: “LRI është e tashmja dhe e ardhmja e LSI”

Këtë fundjavë LRI, Berat organizoi një aktivitet festiv mes shumë të rinjve dhe të rejave të këtij qyteti ku dhe një herë rinia tregoi se për LSI ata janë burimi më i madh i energjisë, janë e tashmja dhe e ardhmja e LSI, ku rinia beson në përfaqësimin dinjitoz në këtë forum. Sepse LRI më shumë se çdo forum tjetër politik u ka dhenë hapsirë dhe mundësi të rinjve të përfaqësohen dhe të kontribuojnë në LSI. Me përfshirjen e të rinjve në politikë përparon dhe shoqëria. Edhe Berati si një qytet i traditave do të zhvillohet nga LRI sepse të rinjve u ofrohet një shans për t’u dëgjuar, një shans për të vepruar, sepse LRI është e tashmja dhe e ardhmja e LSI. Ne si LRI çdo ditë duke qenë pranë çdo të riu, jemi duke luftuar për ndërtimin e politikave konkrete, për lehtësimin e jetës së tyre, për një arsim më të mirë dhe largimi nga vendi të mos shikohet si zgjidhje, sepse ne e duam Shqipërinë dhe besojmë te ajo. LSI është duke u rrritur çdo ditë, falë angazhimit dhe besimit që të rinjtë dhe te rejat kanë te ne, sepse ne jemi e vetmja alternativë ku të rinjtë gjejnë mbështetje, ku nuk kanë se çfarë të humbasin pasi janë në kohën e duhur dhe në vendin e duhur. Duke krijuar një atmosferë pozitive dhe argëtuese , LRI Berat është e bindur që 18 Qershorin jo vetëm që do e fitojmë, por do fitojmë çdo sfidë, sepse ne jemi LRI, ne jemi një ekip i madh që di si të punojë në grup.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al