Përdoruesit e rrjeteve sociale, si Facebook dhe Whatsapp kanë kanë raportuar probleme në përdorimin e tyre në Britani dhe në Evropë, po ashtu edhe në Shqipëri.

Ka disa minuta që këto rrjete kanë ndaluar së funksionuari dhe njerëzit nuk po komunikojnë dot.Lajmi është ndarë edhe në mediat e huaja.

The Sun shkruan se përdoruesit janë irriturar dhe kanë raportuar probleme që prej orës 10:30 të mëngjesit të së enjtes.