Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë vendosur rekord sa i përket vdekjeve në një ditë që lidhen me Koronavirusin.

Ditën e djeshme, me 1 prill janë shënuar 1049 të vdekur, duke kaluar Italinë që ditën më të zezë e ka 969.

Në ShBA deri më tani janë raportuar 236312 të prekur nga CoVid-19 ku 5783 kanë humbur jetën dhe 10324 janë shëruar.

Vendi që ka më shumë vdekje është New York-u me 2373.