Mos harroni se ndërsa ju qani, këto tre shenja t zodiakut do të qeshin shumë fort.

Dashi

Është një nga shenjat më hakmarrëse e zodiakut. Kur Dashi synon të dëmtojë dikë,  e bën atë.

Ata mund të godasin zemrën tënde si një boksier që godet një thes për goditje.

Akrepi

Njerëzit të cilët kanë lindur nën këtë shenjë zodiakale, me të vërtetë mund t’jua thyejnë zemrën me një hap të thjeshtë.

Akrepi me të vërtetë ka një mendje shumë makiaveliane dhe ai e bën atë në një mënyrë delikate që ju nuk do të vini re kur ai ju shkatërroi zemrën tuaj.

Bricjapi

Kur Bricjapi me të vërtetë dëshiron hakmarrje, ai nuk kujdeset nëse i lëndon mizorisht ndjenjat tuaja.

Kjo shenjë e zodiakut është e mirë në të mirë, por në të keqen është më e keqja. Ata dinë përsosmërisht se si të luajnë me vullnetin tuaj.