Shezai Rrokaj: Sipas Bankës Botërore Vlora ka papunësinë më të madhe në vend.

Deputeti i LSI-së për qarkun e Vlorës, Shezai Rrokaj në një intervistë për televizionin 6+1 Vlora është shprehur se qytetarët po ikin prej politikës së keqe, që po i varfëron. Presioni ndaj LSI-së me vendin e punës tregon se ku po zhytet politika e mazhorancës, e cila po e fundos për ditë vendin në varfëri, pabarazi sociale, në shkatërrimin e bizneseve brenda vendit dhe dekurajimin e bizneseve të huaja për shkak të korrupsionit, informalitetit dhe pasigurisë juridike.

Më poshtë postimi i plotë:

Sipas Bankës Botërore Vlora ka papunësinë më të madhe në vend. Qytetarët po ikin prej politikës së keqe, që po i varfëron. Presioni ndaj LSI-së me vendin e punës tregon se ku po zhytet politika e mazhorancës, e cila po e fundos për ditë vendin në varfëri, pabarazi sociale, në shkatërrimin e bizneseve brenda vendit dhe dekurajimin e bizneseve të huaja për shkak të korrupsionit, informalitetit dhe pasigurisë juridike. Mungesa e projekteve të zhvillimit, politika e gabuar me koncesionet (PPP), e kritikuar nga FMN, taksat e larta, presioni politik ndaj organeve të drejtësisë për goditjen e opozitës, tregon se kjo mazhorancë ka vetëm fjalë; ajo nuk ka vizion për projekte zhvillimore as për Vlorën e as për Shqipërinë dhe se vendi ka mbetur pa drejtim. Në një vend kur politika bëhet e keqe qytetarët nuk duhet të ndërrojnë vend, por të ndërrojnë politikën e keqe.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al