Shezai Rrokaj: TVSH, taksa dhe tarifat nuk shkojnë në përmirësimin e cilësisë së jetës, por në përfitim të PPP-ve

Deputeti i LSI-së, Shezai Rrokaj nga protesta në Don Bosko u shpreh se bizneset protestojnë për TVSH-në e qeverisë deri në 2 milionë, e cila po e jep efektin e saj me mbylljen e mbi 3600 bizneseve ose 50% më shumë se 2017.

 Më poshtë reagimi i plotë:

Ne rrugën Don Bosko bizneset protestojnë për TVSH-në e qeverisë deri në 2 milionë, e cila po e jep efektin e saj me mbylljen e mbi 3600 bizneseve ose 50% më shumë se 2017. TVSH, taksa dhe tarifat nuk shkojnë në përmirësimin e cilësisë së jetës, por në përfitim të PPP-ve.Varfëria është rritur: 45% e famijeve jetojnë me më pak se 5$. Pabarazia është rritur me 7,7 %.

10% e familjeve e kanë rritur konsumin 14 here, kurse 90% e familjeve vetëm 0,6 herë.

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al