Shumë apo pak, Edhe 100 vite Kryetar !

E teksa dje në 24 vjetorin e themelitit të partis, kryetari i saj fliste për humorin e sarkazmen Kjo  bëri që dikush tja kthente ironin e tij, duke i thënë që politika le të qendrojë lartë nëse un e marr testën e partis. Por shumë të tjerë që e morën testën e partis u detyruan të persekutohen intelektualisht duke qënë intelektualët e rinj të partis. E ku të gjithë thirreshin me zë urdhërues nga partia, shumica merrte detyra intelektuale të detyruara për të mbajtur lartë moralin e partis në kriz.

Por realisht cfarë fituan ata ?! Cfar mesazhi dha ai për ekselentët e ardhëshëm të partis?! Ku shumica nga mbiemri ishin me lidhje fare fisënore ku as vajza e tezes nuk shpëtoj nga sarkazma e kryeministrit, ku ai tha që skishte teze dhe falenderonte zotin për këtë .

Pas gjithë kësaj a duhet kryetari të përsëris parullën e etërve të tij “ Partia në plan të parë, por ekonomia mbi të gjitha ”

Te shenuara si:

Ju kerkojme ndjese por nuk u gjeten postime te ngjashme.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al