Si ta bëni më frymëzues këndin tuaj të leximit

 Ditët e ngarkuara në punë dhe problemet e tjera të jetës shpeshherë na i largojnë vëmendjen nga libri. Por një kënd i këndshëm i arreduar bukur mund tua kthejë dëshirën për të lexuar duke i dhuruar vetes një pushim çlodhës.

Ne ju sugjerojmë të shfrytëzoni hapësirat duke treguar shijen dhe krijimtarinë tuaj, një kënd i përsosur leximi ka nevojë për një karrige te rehatshme, një ndriçim të shkëlqyer dhe sigurisht librat!

Më poshtë do të gjeni ide kreative ku mund të frymëzoheni për të realizuar këtë vend çlodhës. Lexim të mbarë!

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al