Para se ta hidhni një garuzhdë, okllai, pjatat apo filxhanët e vjetër, mundohuni të jeni më kreativ.

Duket e çuditshme por të gjitha pajisjet e vjetra të kuzhinës apo ato që nuk i përdorni më mund t’i shndërroni në objekte të reja, unike dhe madje edhe shumë funksionale, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë po ju sjellim vetëm disa nga idetë shumë interesante se si t’i jepni “jetë” pajisjeve të kuzhinës!

Një ibrik kafeje mund të shndërrohet në një terrarium të lezetshëm

Filxhanat e kafesë mund të kthehen në një orë muri

Keni filxhanë që nuk i përdorni? Një llambadar me filxhanë është një ide e këndshme!

Qirinjtë në filxhana të kafesë mund të krijojnë një atmosferë magjike dhe plot rehati

Ngjiteni një pjatë në një gotë martini dhe kështu keni krijuar një pjatë të veçantë për ëmbëlsira

Madje edhe kullueset!

Skarën tuaj mund ta ktheni në një kopsht të barishteve

Bëhuni kreativ me lugët

Pajisjet e vjetra të kuzhinës mund të jenë mbajtëse bizhuterish

Tabela për prerje si mbajtëse e tabletit?

Një ide bonus: