Është e vështirë për të kuruar dhimbjen e nervit shiatik. Shumë mundësi, por sikletet e vazhdueshme e bëjnë jetën më të komplikuar për të gjithë ata që vuajnë prej saj.

Nervi shiatik është nervi më i madh në trupin e njeriut. Ënjtja prodhon një dhimbje dhe siklet që shtrihet nga brinjët nën gjunjë. Përveç dhimbjes, simptoma të tjera, të tilla si sikleti ulur, ndjenja e këmbëve të rënda dhe ndjesi shpimi.

Ka një trajtim natyral me uthull molle që mund ta bëjë këtë dhe kjo duhet të bëhet në mbrëmje para se të shkoni në shtrat.

Vendosini rreth 10 litra ujë në një kovë. Uji duhet të jetë në temperaturën maksimale që mund të durohet nga këmbët.

Pastaj shtoni pak kripë dhe uthull molle. Trazojeni këtë përzierje dhe vendosni këmbët tuaja në kovë dhe mbajini ato derisa uji të ftohet.

Kur i hiqni këmbët, fshijini dhe mblidhini ato nmenjë peshqir të thatë dhe menjëherë shkoni në shtrat.

Mbani këmbët tuaja të ngrohta. Prandaj, është e këshillueshme që të flini me një peshqir, ose një batanije të mbështjellur rreth këmbëve. Në mëngjes, mbani shapkat sapo të dilni nga shtrati dhe mos qëndroni zbathur.