“Bojkotoni okigarkët! Mos bleni ushqime në qëndrat e tyre tregtare, mos bleni veshje ne dyqanet e tyre firmato, mos përdorni taksitë e kompanive të mëdha, por zgjidhni dyqanet e lagjeve, të fqinjëve tuaj dhe shoferët e që punojnë për të mbajur me bukë familjen”.

 Ky ishte mesazhi që dha Monika Kryemadhi 4 ditë më parë në tubimin për 15-vjetorin e krijimit të LSI.

Dhe duket se shembullin e bojkotit e ka nisur nga vetja.

Ditën e sotme, Kryemadhi është parë e fotografuar në dyqanin “Ha Shqip” në Tiranë ku tregtohen produkte vendase.

Me një palë xhinse stil kauboj, një triko të thjeshtë, e flokët e kapura, Kryetarja e LSI s’e ka patur problem të bëjë vetë pazaret e madje edhe të futet në rradhë si të tjerë.

Bie në sy edhe forma e mirë fizike e Kryemadhit e cila gjithsesi nuk e humbet thjeshtësinë e spontanitetin.

70140247_714164455722896_7339116025209683968_n.jpgScreenshot_9.png