Silva Caka: “Berati mbart njerëz me vlera dhe personalitet të jashtëzakonshëm, të cilët i shtojnë madhështinë këtij qyteti”.

Deputetetja e LSI-së, Silva Caka mori pjesë në ceremoninë e dhënies së titullit “Nderi i Qytetit” Z. Arshin Xhezo, gazetar e shkrimtar beratas, i cili fatkeqësisht është ndarë nga jeta një vit më parë.I pranishëm ishte dhe Kryetari i Bashkisë së Beratit, Z. Petrit Sinaj.
Në një postim në faqen e saj zyrtare në rrjetin social Facebook, Silva Caka theksoi se është detyrë e secilit që të mbajë gjallë veprat të tilla në mënyrë që brezat e ardhshëm të njihen e të krenohen me to.
“Berati mbart njerëz me vlera dhe personalitet të jashtëzakonshëm, të cilët i shtojnë madhështinë këtij qyteti. Është detyra e secilit prej nesh, që të mbajë gjallë veprat e tyre, në mënyrë që brezat e ardhshëm të njihen e të krenohen me to, u shpreh Silva Caka.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al