Silva Caka: Gëzuar 7 Marsin të nderuar mësues dhe pedagogë

Një urim me tone ironike ka zgjedhur të bëjë edhe deputetja e LSI-së, Silva Caka. Caka ka shkruar se me lekët e rrogës, nëse u ka dalë t’i blejnë një alibi justifikimi kryeministrit ose një shami ministres që të fshijë ‘lotët e krokodilit’.

POSTIMI I PLOTË:

Gëzuar 7 Marsin të nderuar mësues dhe pedagogë!

Nëse i keni marrë pagat, Ju lutem, blijini një alibi të fortë Kryeministrit, që të justifikojë sjelljen e neveritshme, që bëri përpara jush më 14 Shkurt.

P.S.: Nëse ju ngelet ndonjë lek, blijini edhe një shami Ministres, të fshijë lotët e krokodilit…

Burimi: (integrimi.al/T.I)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al