Silva Caka: “Shqipërisë, për t’a bërë vend më të mirë, i nevojiten njerëz shërbejnë dhe të ndihmojnë këdo, kurdo”

Deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Silva Caka, ka qenë sot pjesë e takimit me anëtarët e Komitetit Drejtues të LSI së qytetit të Kuçovës. Fokusi i takimit ishte punësimi i qytetarëve, investimet në Bashkinë Kuçovë si edhe organizimi i strukturave të Lëvizjes Socialiste për Integrim në këtë bashki.
Gjatë takimit Caka u shpreh:
“Është kënaqësi të gjendesh mes miqve intelektualë. Shqipërisë, për t’a bërë vend më të mirë, i nevojiten njerëz që i njohin çdo cep e skutë dhe që nuk ngurrojnë të shërbejnë dhe të ndihmojnë këdo, kurdo. Ne këtë bëjmë: japim besim, tregojmë përgjegjshmëri dhe e duam vendin tonë!”

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al