Spahiu-Ramës: Dil dhe thuaj dy fjalë për borxhin ndaj minatorëve

Për protestën e Minatorëve në pension, deputeti i LSI-së Përparim Spahiu, i është drejtuar kreut të qeverisë, Edi Rama. Spahiu i thotë Ramës që të dalë dhe ti thotë dy fjalë minatorëve për borxhin.

Nga ana tjetër, deputeti i LSI-së ka ironizuar për llogaridhënien e PS-së në rrethe. ”Bamirësi bën dhe i shkon dikujt që nuk është mbytur në borxhe…! Dil dhe thuaj dy fjalë për borxhin që ju ke minatorëve, i ke përpara zyrës, apo ke lëvizur me studiot e TV privat, për ca llogaridhënie anëtarëve të PS-së në rrethe”,-shkruan Spahiu.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al