Sulmet terroriste në Belgjike / Anullohen të gjitha sfidat miqësore

Belgjikë-Portugali është ndeshja e parë miqësore që është anuluar, por gjatë orëve të fundit UEFA po shqyrton mundësinë për të anuluar të gjitha sfidat miqësore që ishin programuar për t’u zhvilluar gjatë këtyre ditëve.

“Corriere dello Sport” shkruan se sulmet në zemër të Evropës, kanë bërë që institucioni më i rëndësishëm i futbollit Evropian të mendojë për masa ekstreme për këto ndeshje për të mos rrezikuar më shumë, raporton albeu.

Në këtë mënyrë edhe Shqipëria nuk do të ketë mundësinë për të luajtur dy sfidat ndaj Austrisë dhe Luksenburgut.

Kalendari i plotë
E mërkurë, 23 mars : Kroaci-Israel; Slloveni-Maqedonia, Rumania -Lituania, Gibraltar-Liechtenstein, Poloni-Serbi.

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al