Persona  të panjohur kryen një sulm me Molotov në departamentin e policisë Nea Ionia rreth orës 4 të mëngjesit të së hënës.

Raportohet se  janë hedhur  katër mjete shpërthyese Molotov jashtë stacionit të policisë, duke shkaktuar dëme në dy makina patrullimi të parkuara.

Policia po heton për ngjarjen dhe përcaktuar autorët ndërkohë që nuk është bërë ende asnjë arrestim.