Panariti në Pustec: Do të pesëfishojmë fondet për bujqësinë

Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi një takim me banorët e Pustecit ku u prezantuan edhe kandidatët për deputet të LSI-së për qarkun e Korçës. Kryesuesi i listës së kandidatëve të LSI-së për qarkun e Korçës, z. Edmond Panariti në fjalën e tij në këtë aktivitet u shpreh se në programin e LSI-së është parashikuar 5-fishimi…

Panariti viziton fabrikën e ambalazheve metalike në Drenovë:Ky investim ofron mundësi për punësim për banorët e zonës

Ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti vizitoi fabrikën e ambalazheve metalike në Drenovë, në Korçë. Në fjalën e mbajtur Panariti theksoi se ky është një investim shumë i rëndësishëm për zonën e Korçës që ofron punësim për banorët e zonës. “Është i vetmi investim i këtij lloji në Shqipëri. Ambalazhi metalik i prodhur nga kjo kompani…

Panariti në Velabisht : Sot kaluam në qeveri skemat e subvensionimit të cilat do të jenë për zhvillimin dhe fuqizimin e banorëve dhe fermerëve në tërësi

Ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti mori pjesë në një takim me fermerët e fshatit Starovë të Komunës Velabisht së bashku me deputetët e qarkut Berat të LSI-së, Silva Caka dhe Gledion Rehovica, si dhe Z.Nasip Naço.Në këtë takim u diskutua së bashku me banorët për problemet e tyre, shqetësimet që kanë dhe projektet dhe idetë…

Panariti: Skema e sigurimit do të garantoj kompensimin

Banorët e Shkodrës, zona më e prekur në vendin tonë si pasojë e përmbytjeve, ende nuk janë dëmshpërblyer për shkatërrimin e tokave bujqësore por edhe të banesave të tyre, dhe pse premtimet për kompensimin e tyre janë bërë që nga qeveria e shkuar, ajo e djathtë e drejtuar nga Sali Berisha.…

  • Publikuar tek kategoria Politike
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al