I dalë nga akademia e Bajernit, Meritan Shabani duhet të hedhë një tjetër hap të rëndësishëm në karrierën e tij, aktivizimin me ekipin e parë të këtij klubi.

Talenti shqiptar ka dhënë gjithçka për bavarezët pasi ka kaluar kohë që është pjesë e ekipeve zinxhirë. Një bujë e madhe i është bërë ditëve të fundit Meritan Shabani, që trajneri Kovaç ta marrë këtë lojtar në ekip të parë.

Bayerni momentalisht ndodhet në një krizë të thellë rezultatesh dhe gjithashtu ka shumë dëmtime të cilat mund të zgjasin me muaj. Tani duket se është momenti i përshtatshëm që ai të bëhet pjesë e bavarezëve të “mëdhenjtë”