Të rinjtë e LRI Gjirokastër vizitë në shtëpinë e shkrimtarit Ismail Kadare: “Përmes penës tënde e mbarë bota ka lexuar e njohur Shqipërinë dhe historinë e kombit tonë”

Gjirokaster 1Të rinjtë e Lëvizjes Rinore për Integrim Gjirokastër vizituan sot shtëpinë e shkrimtarit të madh shqiptar, Ismail Kadare me rastin e 81-vjetorit të lindjes. Nëpërmjet një urimi shumë të ndjerë ata shprehën vlerësimin për mjeshtrin e madh.

“Përmes penës tënde e mbarë bota ka lexuar e njohur Shqipërinë dhe historinë e kombit tonë!”

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al