Të rinjtë e LRI-së Bulqizë organizojnë konkursin e kërcimit” në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare të Kërcimit”

Në kuadër të ditës ndërkombëtare të kërcimit, të rinjtë e LRI Bulqizë dhe Dibër u mblodhën për të festuar së bashku në qytetin e Bulqizës.
Të rinjtë e LRI, organizuan “konkursin e kërcimit” ku edhe u vlerësuan kërcimtarët më të mirë të këtij aktiviteti.
Përpos kërcimit, ky aktivitet “shërbeu” për të bërë bashkë të rinjtë dhe për të treguar që pavarësisht rrethanave ata kanë kreativitet dhe ide për të sjellë gjallëri.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al