Vihen në pranga 2 inspektorë të pyjeve në Njësinë Administrative Ishëm, si dhe procedohet në gjendje të lirë kryeplaku i fshatit Kuraten. Arrestimet vijnë pas një aksioni të policisë së Durrësit në territor për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike.

Sipas policisë të arrestuarit nuk kanë kryer detyrën për kontrollin e zonës, pasi nuk kanë konstatuar dëmtimin e pyllit, hapjen e tokës dhe fidanët narkotikë që do kultivoheshin në këtë siperfaqe.