Vjeshta ka filluar dhe sezoni i xhinseve ka ardhur.

Dhe sigurisht garderobës nuk duhet t’i mungojnë disa prej trendeve më të fundit.

Xhinset janë vërtet të pavdekshme por stili dhe mënyra si i veshim ato krijon gjithmonë një trend të ri.

Këtu do të gjeni disa prej xhinseve që duhet t’i keni patjetër në garderobën tuaj!

 

5.jpg

 

3.jpg

4.jpg

1.jpg