Uragani “Florens” ka përfshirë bregdetin juglindor të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ndërsa autoritetet kanë paralajmëruar për kushte që rrezikojnë jetët e njerëzve.

Zyrtarët paralajmërojnë për rritje të stuhive të rrezikshme për jetën në Karolinën Veriore dhe Jugore, pasi uragani lëviz drejt tokës me shpejtësi maksimale të qëndrueshme të erës prej 150 km / h.

Më shumë se 100,000 shtëpi tashmë janë pa energji ndërsa kushtet e motit fillojnë të përkeqësohen.

Zyrtarët kanë paralajmëruar se stuhia ka potencialin për të vrarë shumë njerëz mes rreziqeve të përmbytjeve katastrofike.

Më shumë se një milion njerëz përgjatë brigjeve të Karolinës së Veriut, Karolinës së Jugut dhe Virginia janë urdhëruar të lëvizin.