Presidenti i Republikës Ilir Meta ka zgjedhur një foto me bashkëshorten e tij Monika Kryemadhi për të uruar në ditën e Shën Valentinit.

Meta e Kryemadhi shfaqen të buzëqeshur dhe shumë të dashuruar në natyrë, një moment ky i shkëputur nga pushimet në bjeshkët e Kosovës, në Prevallë vitin e kaluar. E me rastin e festës së të dashuruarve, Presidenti uron për më shumë dashuri në zemrat e të gjithëve.

“Më shumë dashuri në zemrat e të gjithë shqiptarëve!”, shkruan Presidenti Meta.