Vangjel Tavo: “LSI e ktheu politikën tek rinia, dhe vazhdon të kontribuojë për një të ardhme më të mirë për vendin tonë”

Vangjel Tavo, deputeti i sapozgjedhur i qarkut të Gjirokastrës ka uruar ditëlindjen e 13 të themelimit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, duke postuar një status në faqen e tij zyrtare në rrjetin social “Facebook”.

Mëposhtë keni statusin e tij:

“Gëzuar Ditëlindjen LSI! Energjia, forca, vizioni dhe dëshira për ndryshim që ka transmetuar familja jonë politike ka mbjellë shpresë në zemrat e shqiptarëve dhe ka shërbyer si shtysë për hapa përpara në integrimin e vendit në familjen evropiane! LSI e ktheu politikën tek rinia, dhe vazhdon të kontribuojë me një impakt të jashtëzakonshëm për një të ardhme më të mirë për vendin tonë. #GezuarLSI. VT”

Burimi: (integrimi.al/G.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al