Vasili: Epidemi hajdutësh në sytë e shqiptarëve dhe në krye të qeverisë

Kreu i grupit parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili ka reaguar ashpër përmes një postimi në Facebook, ku shkruan se hajdutët e votave refuzojnë e pengojnë rivotimin e ligjit për teatrin dhe vulosin manipulimin mu në mes të Parlamentit të votimit të ligjit për teatrin.

Më poshtë statusi i plotë:

Epidemi hajdutërie votash në parlament.

Hajdutët e votave refuzojnë e pengojnë rivotimin e ligjit për teatrin dhe vulosin manipulimin mu në mes të parlamentit të votimit të ligjit për teatrin.
Vodhën teatrin, vjedhin votat edhe në parlament, vjedhin shqiptarët përditë me koncesione.
Me një fjalë është epidemi hajdutësh në sytë e shqiptarëve dhe në krye të qeverisë.
Dihet fundi i hajdutëve….

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al