Përmes një reagimi në rrjetet sociale, nënkryetari i LSI Petrit Vasili denoncon me foto zhdukjen e lulishte 1 Maji në kryeqytet, ose siç njihet ndryshe Lulishte Çajupi.

Sipas tij, Bashkia e Tiranës harxhon 500 mijë euro, që në vend të gjelbërimit, të shtojë betonin në qytet.

Postimi i plotë:

Po me gjelbërimin ç’patën???

Lulishtja Çajupi përballë ish Ekspozitës
Shqipëria Sot, në Njësine 5 në Tiranë ishte plot gjelbërim.

Bashkia e Tiranës harxhon 500 mijë euro, që në vend që ta shtonin gjelbërimin i shtojnë beton.

Po me gjelbërimin ç’patën xhanëm.

Për vite të tëra qindra banorë të tv gjithë moshave kanë kaluar paraditet dhe pasditet aty falë ketij gjelbërimi, ç’paten që jua prishën??

Megjithatë fotot flasin vetë.

Image may contain: plant, tree, outdoor and naturevImage may contain: plant, tree, sky and outdoorImage may contain: tree, outdoor and natureImage may contain: outdoor