Vasili: “Reforma zgjedhore, koha nuk pret”

16174404_1436729403006980_3469058943081402060_nKryetari i Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili, tha se përsa i takon reformës zgjedhore, LSI-ja do të jetë gjithmonë gati sa herë që komisioni për reformën zgjedhore do të mblidhet, duke mbështetur propozimet dhe e gatshme të diskutojë edhe propozimet e të tjerëve.
“Pra, LSI do të jetë gjithmonë e gatshme 24 orë në 24, të gjithë të tjerët duhet të kenë besoj vullnet në mënyrë që ta zgjidhim edhe këtë çështje sa më parë pasi koha nuk pret,” theksoi ai.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al