Banorët e Unazës së Re, të mbështetur dhe nga deputetët e opozitës, kanë mbjellë mbrëmjen e sotme, pemët në lagjen e tyre, të cilat 3 muaj më parë u shkulën nga punonjësit e bashkisë.

Banorët e Unazës së re edhe gjatë protestës së ditës së sotme, deklaruan se nuk do të tërhiqen nga e drejta e tyre deri sa qeveria të tërheqë projektin korruptiv.